HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Stuurhuis revisie

stuurhuis revisieHet stuurhuis is een onderdeel in uw voertuig, stuurhuis revisie is daarom ontzettend belangrijk. Het is van essentieel belang dat het stuurhuis de veiligheid van zowel u als andere weggebruikers. Bovendien moet het stuurhuis altijd naar behoren werken, zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Uw stuurhuis reviseren bij Heuvelink Transmissies biedt uitkomst.

 

Problemen met het stuurhuis? Revisie!

Lekkage van het stuurhuis is ontzettend gevaarlijk: het leeglopen van het stuursysteem kan er uiteindelijk toe leiden dat het stuurhuis stopt met werken. Dit is natuurlijk erg gevaarlijk en bovendien kan de schade nog hoger oplopen, waardoor het repareren van het stuurhuis ook duurder wordt. In het ergste geval moet het stuurhuis zelfs helemaal vervangen worden, wat een erg dure grap is. Neem daarom op tijd contact met ons op. Het reviseren van een stuurhuis betekent het herstellen of het vervangen van de defecte onderdelen. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u hiervoor bij Heuvelink Transmissies aan het juiste adres!

 

Lage kosten

Heuvelink Transmissies garandeert u lage kosten. Door onze kennis en ervaring zijn wij namelijk in staat om op een efficiënte wijze uw stuurhuis te reviseren. Op de meeste onderdelen bieden wij garantie.

 

Klantenkring

De klantenkring van Heuvelink Transmissies bestaat voornamelijk uit garagebedrijven, autodealers en auto lease bedrijven, maar ook de particulier is welkom bij Heuvelink Transmissies Daarnaast bent u voor onderhoud en APK van uw voertuig bij ons aan het juiste adres. Heuvelink Transmissies hecht hoge waarde aan kwaliteit en service. Is uw stuurhuis op voorraad? Dan kunt u door een snelle inbouw direct weer vertrouwd de weg op.

 

Waarom Heuvelink?

Wanneer u kiest voor stuurhuis revisie door Heuvelink bent u verzekerd van goede service, ervaring en gebruik van de juiste apparatuur. Wij investeren continu in bijscholing en nieuwe technieken om versnellingsbak reparatie zeer nauwkeurig uit te kunnen voeren. Voordat wij uw auto weer terug geven na versnellingsbak reparatie of revisie zullen we deze testen, hierna kunt u weer veilig de weg op.

Contact

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring