HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Stuurbekrachtigingspomp

Stuurbekrachtigingspomp-heuvelink-transmissiesWerkt uw stuurbekrachtigingspomp niet goed? Heeft u onderdelen nodig voor uw auto? Of bent u opzoek naar een geschikt bedrijf voor het repareren of reviseren van onderdelen van uw auto? Heuvelink Transmissies is de specialist! Wanneer u uw stuurbekrachtigingspomp wilt laten repareren, kunt u een afspraak maken met een van onze vakkundige monteurs. Met de jarenlange ervaring, juiste apparatuur, regelmatige bijscholing en kennis is Heuvelink Transmissies uw geschikte partner. Daarnaast is Heuvelink transmissies gespecialiseerd in handgeschakelde en automatische transmissies van personen auto’s en lichte bedrijfswagens van alle merken.

Wat is een stuurbekrachtigingspomp?

Met een stuurbekrachtigingspomp hoeft u minder kracht te zetten tijdens het sturen. Een stuurbekrachtigingssysteem bestaat uit:

 • Stuurbekrachtigingspomp
 • Cilinder
 • Regelklep
 • Slangen
 • Vloeistofreservoir

Daarnaast hebben wij de andere onderdelen ook op voorraad om eventueel te vervangen. Zo kunt u weer genieten van krachteloos sturen.

Stuurbekrachtigingspomp van hoogwaardige kwaliteit

Heuvelink Transmissies beschikt over een stuurbekrachtigingspomp als revisieonderdeel in het assortiment. Levering en plaatsing van het perfect passende revisieonderdeel, behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij voorzien u van top kwaliteit, een echt alternatief voor een nieuw onderdeel. Wanneer u kiest voor Heuvelink Transmissies bent u verzekerd van goede kwaliteit. Wij maken alleen gebruik van stuurbekrachtigingspompen met de strikt voorgeschreven eisen. Daarnaast worden alle revisieonderdelen nauwkeurig getest. Alle voorkomende reparaties worden in de werkplaats in Standdaarbuiten zo snel mogelijk en met de meeste vakkundigheid uitgevoerd. Wij zijn zeer gemakkelijk te bereiken voor heel Brabant, Zeeland, Zuid Holland en België.

Bent u opzoek naar een geschikt bedrijf voor een nieuwe stuurbekrachtigingspomp, ga dan eens langs bij Heuvelink Transmissies. Heuvelink Transmissies is van alle markten thuis en staat graag voor u klaar. Ook voor APK en onderhoud kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om garagebedrijven, autodealers of auto lease bedrijven, iedereen is welkom. Heuvelink Transmissies staat garant voor persoonlijke aandacht een eerlijk advies. Neem daarom snel contact met ons op of maak een afspraak.

Contact

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring