HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Diensten: Transmissies en Stuurhuizen

Heuvelink Transmissies staat voor u klaar op het gebied van transmissies en stuurhuizen. Of het nu gaat om een reparatie van uw automatische transmissie of een probleem met uw stuurbekrachtiging, wij lossen het voor u op.

– Powershift
– DSG
– CVT
– S-Tronic
– Multitronic
Semi automatisch
– Easy tronic
– Selespeed
– Duo logic
– SMG

Zo stellen wij voor wij aan de slag gaan een ‘diagnose’: wat is er mis en hoe kan dit het beste verholpen worden? Vaak kunnen motor storingen een probleem veroorzaken. Nadat de diagnose gesteld is, zullen onze vakmensen beginnen met het repareren of reviseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en de juiste gereedschappen. Zo kunnen wij u 12 maanden garantie bieden op een complete revisie, en 3 maanden op reparaties en overige werkzaamheden (mits anders overeengekomen).
zie: www.vnts.org

Kortom: kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Ook transparantie vinden wij belangrijk: in veel gevallen kunnen we u een vrijblijvende prijsindicatie onder voorbehoud bieden of zelfs de klus aannemen voor een vaste prijs. Interesse? Neem dan contact met ons op!