HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Transmissie revisie

Transmissie revisieIs uw transmissie versleten en vindt u het zonde om veel geld uit te geven aan een nieuwe transmissie? Kies van voor transmissie revisie bij Heuvelink Transmissies. Wij voeren dagelijks transmissie revisie uit van vele versnellingsbakken. Bij een revisie bekijken we welke onderdelen versleten zijn en kijken we wat er behouden kan worden.

Oorzaak defect

U kunt bij Heuvelink Transmissies terecht voor een transmissie revisie van uw handgeschakelde of automatische transmissies en stuurbekrachtigingen. Heuvelink Transmissies stelt dan eerst een diagnose voor uw transmissie om de oorzaak van het defect te vinden. De volgende onderdelen worden gecontroleerd:

 • Lagers;
 • Keerringen;
 • Tandwielen;
 • Schakelmoffen.

Daarna wordt uw transmissie op de juiste manier gereviseerd. Na reviseren van de transmissie wordt ook het koelsysteem nagekeken.

Voordelen transmissie revisie

Een groot voordeel van transmissie revisie is dat u hoge kosten bespaard. Een revisie is namelijk veel goedkoper dan een hele nieuwe versnellingsbak. Door onze efficiënte werkwijze en de juiste diagnose apparatuur zijn wij de juiste partner voor uw transmissie revisie. Moeten er bepaalde onderdelen vervangen worden? Heuvelink Transmissies heeft een ruime voorraad zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. Op complete transmissie revisie wordt een jaar garantie gegeven.

Revisieproces

Het gehele revisieproces voeren wij in eigen beheer uit. Daarbij zijn de volgende punten belangrijk:

 • Het stellen van een diagnose;
 • Het vinden van de oorzaak van het defect;
 • Reviseren met de juiste kennis;
 • Zo nodig modificaties uitvoeren;
 • Het koelsysteem controleren.

Met onze grote voorraad aan diverse merken kan Heuvelink Transmissies u altijd van dienst zijn. Tijdens een diagnose kunnen wij precies aangeven hoelang het reviseren gaat duren en een prijsindicatie geven. In sommige gevallen moeten we de transmissie eerst uit elkaar halen om de prijs te kunnen bepalen. Deze kosten zullen niet in rekening worden gebracht. De prijsopgave is geheel vrijblijvend.

Contact

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring