HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Transmissie reparatie

Transmissie reparatieHapert de koppeling van uw auto? Heeft u een auto met een handgeschakelde transmissie en moet deze gerepareerd worden? Heuvelink Transmissies is gespecialiseerd in handgeschakelde en automatische transmissies van lichte bedrijfswagens van allerlei merken. Heuvelink Transmissies is dus zeker ook gespecialiseerd in transmissie reparatie. Wij onderscheiden ons door jarenlange ervaring in transmissie reparatie, daarnaast beschikt ons team over de benodigde opleidingen en zijn op de hoogte van de laatste technieken. Bij transmissie reparatie maken wij gebruik van hoogwaardig diagnose apparatuur. Met de juiste machines kunnen wij transmissie reparatie voorkomen. Kies voor onderhoud en voorkom hoge kosten. Maak nu een afspraak voor onderhoud of transmissie reparatie bij Heuvelink Transmissies.

Hoe gaan wij te werk?

Als u kiest voor transmissie reparatie gaan wij als volgt te werk:

 • Diagnose;
 • Nakijken;
 • Reinigen;
 • Herstellen;
 • Monteren;

U kunt bij Heuvelink Transmissies terecht voor reparatie en revisie van uw automatische of handgeschakelde transmissie. Heuvelink Transmissies maakt eerst een diagnose voor uw reparatie, om de oorzaak van het defect te vinden. Daarna wordt de transmissie reparatie gedaan met de goede kennis en zo nodig modificaties uitgevoerd. Ook wordt het koelsysteem nagekeken als er een reparatie wordt gedaan.

Waarom Heuvelink?

Onze jarenlange ervaring, constante bijscholing, juiste diagnose apparatuur en goede service maakt ons de aangewezen partij om uw transmissie te repareren. Onze klanten zijn voornamelijk garagebedrijven, autodealers en auto lease bedrijven, maar ook particulieren zijn bij ons welkom voor een reparatie. Op complete transmissie reparaties wordt drie maanden garantie gegeven. Wilt u meer weten over dit bedrijf, met ruime ervaring op het gebied van revisie van transmissies? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en zullen u zeer professioneel te woord staan. U kunt bij onze medewerkers ook terecht voor vrijblijvend advies over uw versnellingsbak. Daarnaast bent u bij Heuvelink Transmissies verzekerd van kwaliteit, service, goede prijs, advies en onderdelen op voorraad.

Contact

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring