HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Automaatbak onderhoud

Automaatbak onderhoud is een essentieel onderdeel van uw auto. Veel auto’s zijn uitgerust met een automatische versnellingsbak. De olie in de bak vervuilt door het gebruik en de leeftijd. Hierdoor kunnen klachten ontstaan, zoals bonken tijdens het optrekken / afremmen en vertraagd oppakken vanuit stilstand.

Het spoelen van de automaatbak

Automaatbak onderhoudWij beschikken over de ervaring en kennis om uw automaatbak te onderhouden. Een groot onderdeel dat van belang is, is de om de olie te verversen. De olie zorgt voor smering in de gehele versnellingsbak. In de bak zitten ventielen en kleppen die bediend worden door de olie. Door de ouderdom, gebruik en slijtage van de automaatbak vermindert de kwaliteit van de olie. De olie is in eerste instantie helderrood en na enige tijd wordt deze zwart van kleur. De verkleuring is het gevolg van verbrandde deeltjes die in de automaatbak ontstaan en door de olie worden opgenomen. Door deze vermindering in kwaliteit van de olie ontstaan er problemen in de automatische versnellingsbak met verdergaande slijtage als gevolg. Daarom is het spoelen van de bak een oplossing hiervoor, zo worden ook de oude olie resten verwijderd.

Als het spoelen van de automaatbak niet voldoende is om de klachten te verhelpen is revisie een mogelijkheid om dit wel te verhelpen.

Het proces van revisie

Wij beschikken over de ervaring en kennis om uw automaatbak te onderhouden. Een groot onderdeel dat van belang is, is de om de olie te verversen. De olie zorgt voor smering in de gehele versnellingsbak. In de bak zitten ventielen en kleppen die bediend worden door de olie. Door de ouderdom, gebruik en slijtage van de automaatbak vermindert de kwaliteit van de olie. De olie is in eerste instantie helderrood en na enige tijd wordt deze zwart van kleur. De verkleuring is het gevolg van verbrandde deeltjes die in de automaatbak ontstaan en door de olie worden opgenomen. Door deze vermindering in kwaliteit van de olie ontstaan er problemen in de automatische versnellingsbak met verdergaande slijtage als gevolg. Daarom is het spoelen van de bak een oplossing hiervoor, zo worden ook de oude olie resten verwijderd.

Contact

Met de automaatbak revisie bij Heuvelink Transmissies bent u verzekerd van expertise en service. Kom langs en geef uw auto een tweede leven dankzij onze dienst automaatbak onderhoud. Twijfel niet langer en kies voor van Heuvelink Transmissies. Neem voor meer informatie contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring