HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Automaatbak spoelen

Veel van de klachten worden veroorzaakt door vervuiling en of het verschralen van de olie. Door het spoelen van de automaatbak verlengt u niet alleen de levensduur maar het bevoordert ook het rijcomfort.
Het is daarom verstandig om uw automaatbak, DSG, CVT, handgeschakelde versnellingsbak of differentieel op tijd te voorzien van nieuwe olie.

Automaatbak verversen, automaatbak spoelen, automaatbak flushen.

Bij onderhoud aan de automaatbak, DSG of CVT is het van belang alle olie, dus de gehele inhoud te vervangen. In de koppelomvormer, koppelingen, oliekoeler en of warmetewisselaar blijft olie achter.
Door de bak, meestal via de leidingen van de oliekoeler, met nieuwe olie door te spoelen met een speciaal spoel apparaat vervang je ook deze achtergebleven olie.
Ook is het zaak wanneer dit mogelijk is het olie filter te vervangen. Laat dit over aan de specialist.
Heuvelink Transmissies heeft hier al ruim 20 jaar ervaring mee.

Service van Heuvelink Transmissies

Heuvelink Transmissies is gevestigd in Oudenbosch in Noord-Brabant. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Waalwijk, Breda, Tilburg en Roosendaal, maar zeker ook vanuit ‘s-Hertogenbosch, Dordrecht, Rotterdam, Spijkenisse en zelfs Middelburg. Onze jarenlange ervaring geeft u de garantie dat wij uw automatische transmissie reparatie zeer nauwkeurig uitvoeren. Tevens hanteren wij zeer nette prijzen.

Contact

Ben u geïnteresseerd om uw automaatbak te laten spoelen? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Aarzel dan niet en neem nu contact op met Heuvelink Transmissies. Dan kijken wij samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Werkplaats