HEUVELINK TRANSMISSIES
Nijverheidsweg 1B 4731 CZ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Automaatbak spoelen

Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling van de olie. Door het spoelen van de automaatbak verlengt niet alleen de levensduur maar het zorgt ook voor meer rijcomfort. Daarom is het verstandig om uw automaatbak tijdig te spoelen bij Heuvelink Transmissies.

U denkt misschien dat het aftappen van de olie en weer verversen genoeg is om uw auto op orde te houden. Maar na het verversen blijven er altijd resten oude olie in de automaatbak die zich weer mengen met de schone, nieuwe olie. Dit brengt problemen met zich mee. De nieuwe olie heeft een reinigende werking en verplaatst het vuil naar plekken waar het voor problemen zorgt. Dit is slecht voor de automaatbak omdat deze onderdelen zorgen dat de bak comfortabel schakelt.

Bij het spoelen van uw automaatbak, ook wel bekend als flushen, verversen we niet alleen olie, maar worden er ook vreemde deeltjes opgevangen in een speciaal filter (met een sterke magneet) in de spoelmachine. Als u uw automaatbak niet laat spoelen maar slechts de olie aftapt en weer ververst, blijven deze oude deeltjes rondzwerven in de automaatbak. Als u uw automaatbak door ons laat flushen maken wij gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. Onze vakmensen werken uitsluitend met de meest moderne machines. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en vakkundig met het spoelen van uw automaatbak.

Op complete revisie geven wij 12 maanden garantie. Op reparaties en overige werkzaamheden 3 maanden garantie zoals aangeleverd mits anders is overeengekomen. In veel gevallen kunnen we u van tevoren onder voorbehoud een prijsindicatie geven.

Service van Heuvelink Transmissies

Heuvelink Transmissies is gevestigd in Standdaarbuiten in Noord-Brabant aan de A17 en daarom bereikbaar vanuit Waalwijk, Breda, Tilburg en Roosendaal, maar zeker ook vanuit ’s-Hertogenbosch, Dordrecht, Rotterdam, Spijkenisse en zelfs Middelburg. Onze jarenlange ervaring geeft u de garantie dat wij automatische transmissie reparatie zeer nauwkeurig uitvoeren. Tevens hanteren wij zeer scherpe prijzen.

Contact

Bent u geïnteresseerd om uw automaatbak te laten flushen? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Aarzel dan niet en neem nu contact op met Heuvelink Transmissies. Dan kijken wij samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Werkplaats

Automaatbak spoelen