HEUVELINK TRANSMISSIES
Nijverheidsweg 1B 4731 CZ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Onderhoud en reparatie

Wanneer de oorzaak van de problematiek en de juiste reparatietechniek zijn vastgesteld, kunnen wij van Heuvelink Transmissies beginnen met de reparatie van uw transmissie, differentieel of stuurbekrachtiging. Wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag met deskundigheid, vakmanschap en een flinke dosis enthousiasme! Doordat wij staan voor kwaliteit en service bieden wij 3 maanden garantie op reparaties (mits anders overeengekomen).

Als uw auto-onderdeel is gerepareerd, is het belangrijk dat deze regelmatig wordt onderhouden. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw transmissie of ander onderdeel langere tijd naar behoren werkt. Dit betekent dat u minder geld (en tijd) kwijt bent aan het laten repareren van uw onderdeel als deze weer eens problemen vertoont. Met regelmatig onderhoud worden beginnende problemen gesignaleerd en, wanneer mogelijk, direct verholpen.

Heeft uw transmissie, differentieel of stuurbekrachtiging al een tijdje geen onderhoud meer gekregen of heeft u het vermoeden dat er iets mis mee is? Laat het onderdeel dan nu onderhouden en repareren door Heuvelink Transmissies!

Werkplaats