HEUVELINK TRANSMISSIES
Nijverheidsweg 1B 4731 CZ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Automaatbak spoelen

Wij van Heuvelink Transmissies zijn gevestigd in Standdaarbuiten in Noord-Brabant aan de A17 en daarom makkelijk te bereiken vanuit Waalwijk, Breda, Tilburg en Roosendaal, maar zeker ook vanuit ’s-Hertogenbosch, Dordrecht, Rotterdam, Spijkenisse en zelfs Middelburg voor verschillende services waaronder automaatbak spoelen.

Automaatbak spoelenVervuilde en verouderde olie zorgt ervoor dat uw automaatbak bij het schakelen voor storend rijgedrag zorgt. Hierdoor verloopt het wisselen van versnelling niet meer vloeiend. Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling van de olie. Door het spoelen van de automaatbak verlengt niet alleen de levensduur hiervan maar het zorgt ook voor meer rijcomfort. Daarom is het verstandig om dit tijdig te doen. Onze vakmensen doen dit met alle plezier voor u.

Over automaatbak spoelen

Bij het spoelen van uw automaatbak verversen we niet alleen olie, maar worden er ook vreemde deeltjes opgevangen in een speciaal filter (met een sterke magneet) in de spoelmachine. Wanneer u uw automaatbak niet laat spoelen maar slechts de olie aftapt en weer ververst, blijven deze oude deeltjes rondzwerven in de automaatbak. Daarom is het van belang dat u uw automaat bak periodiek laat spoelen. Dit kunt u laten doen bij ons, wij werken met onderdelen van originele kwaliteit. Onze vakmensen werken uitsluitend met de meest moderne machines. Daarnaast zijn onze medewerkers zijn zeer ervaren en vakkundig met het spoelen van uw automaatbak.

Contact

Bent u geïnteresseerd om uw automaatbak te laten spoelen? Zou u graag nog wat meer informatie willen? Of wilt u een afspraak maken? Aarzel dan niet en neem nu contact op met Heuvelink Transmissies. Dan kijken wij samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Uw naam (*)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring