HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Automatische transmissie reparatie

Automatische Transmissie Reparatie bij HeuvelinkMaakt uw auto herrie? Durft u niet meer verder te rijden omdat uw auto niet meer schakelt? Het team van Heuvelink Transmissie begeleidt uw auto graag op een veilige manier naar onze garage. Hier kunnen wij deze volledig herstellen door middel van automatische transmissie reparatie. Heuvelink Transmissies is de specialist in handgeschakelde en automatische transmissies van lichte bedrijfswagens van allerlei merken. Een automatische transmissie reparatie behoort dus ook zeker tot de mogelijkheden die dit bedrijf biedt. Heuvelink Transmissies is gevestigd in Standdaarbuiten in Noord-Brabant aan de A17 en daarom bereikbaar vanuit Waalwijk, Breda, Tilburg en Roosendaal, maar zeker ook vanuit ’s-Hertogenbosch, Dordrecht, Rotterdam, Spijkenisse en zelfs Middelburg. Onze jarenlange ervaring geeft u de garantie dat wij de reparatie zeer nauwkeurig uitvoeren. Tevens hanteren wij zeer scherpe prijzen.

Diagnose

Heuvelink is de aangewezen specialist voor het reviseren van een automaat. Om de oorzaak van het mankement te vinden wordt eerst een diagnose gesteld. Daarna wordt de reparatie uitgevoerd met expertise en zo nodig worden modificaties uitgevoerd. Ook wordt het koelsysteem bij een automatische transmissie reparatie nagekeken.

Veiligheid

Uw automaatbak is een belangrijk onderdeel in uw auto. Automatische transmissie reparatie is noodzakelijk als u veilig en vertrouwd de weg op wilt gaan. Als wij automatische transmissie reparatie uitvoeren voorkomt u:

 • Lekkage
 • Hoge kosten
 • Schade
 • Vervanging
 • Beschadiging

Ons team besteed alle zorg aan uw auto. Zo garanderen wij uw kwaliteit en vakmanschap.

Waarom Heuvelink?

Heuvelinks jarenlange ervaring, juiste diagnose apparatuur, constante bijscholing en goede service maakt ons de juiste keuze voor uw automatische transmissie reparatie. Onze klanten zijn voornamelijk autodealers, garagebedrijven en auto lease bedrijven maar natuurlijk zijn ook particulieren welkom bij ons. Op complete automatische transmissie reparatie wordt drie maanden garantie gegeven zoals afgeleverd.

Bent u geïnteresseerd? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Aarzel dan niet en neem nu contact op met Heuvelink Transmissies. Dan kijken wij samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring