HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

CVT versnellingsbak revisie

Maakt de CVT versnellingsbak van uw voertuig een raar geluid of maakt hij hoge toeren, maar geen aandrijving? Dan is mogelijk uw automaat kapot. Kies dan voor een CVT versnellingsbak revisie of reparatie. Dankzij uitgebreide voorraad aan versnellingsbakken kunnen wij u snel van dienst zijn!

Voorraad versnellingsbakken

Wij beschikken over een grote voorraad versnellingsbakken, differentiëlen en stuurbekrachtigingen. Zo kunnen wij u garanderen van korte wachttijden. Het is namelijk niet goed wanneer u lang moet wachten op een revisie of reparatie van uw versnellingsbak. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle merken personenauto’s of lichte bedrijfswagens, onder andere Audi, Opel en Mercedes. Wanneer we uw transmissie niet op voorraad hebben, dan kunnen wij deze voor u bestellen. U bent bij ons verzekerd van een versnellingsbak die voldoet aan uw wensen.

Laten reviseren van CVT versnellingsbak

Een kapotte CVT versnellingsbak is erg vervelend, het is belangrijk om deze op korte termijn te laten repareren of te reviseren. Een CVT versnellingsbak revisie bij Heuvelink Transmissies is niet alleen voordelig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Er wordt bij een revisie gebruik gemaakt van de bestaande onderdelen, die gerepareerd worden. Niet alleen de versnellingsbak wordt gecontroleerd, maar ook de afzonderlijke delen. Bij een reparatie daarentegen wordt alleen het defecte onderdeel vervangen. Vervangen van onderdelen is een stuk duurder dan het repareren van bestaande onderdelen. Kiest u voor een CVT versnellingsbak revisie bij ons? Dan kunt u binnen de kortste keren weer veilig de weg op!

Contact

Wellicht heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn beschikbaar per telefoon: 0165-322182 of per mail: info@heuvelinktransmissies.nl. Ook hebben wij een contactformulier op onze website die u kunt invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Kies voor Heuvelink Transmissies en u ontvangt de beste service!

Automaatbak flushen

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring