HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

DSG automaat flushen

DSG automaat flushen, ofwel spoelen verhelpt vaak klachten aan uw versnellingsbak of voorkomt zelfs klachten. Regelmatig spoelen is belangrijk om vervuiling in uw olie tegen te gaan. Vervuilde olie kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw automaatbak ruw schakelt of bij een hoog toerental pas opschakelt. Wilt u weer optimaal kunnen genieten van uw rijcomfort en wilt u een langere levensduur van uw schakelbak laat dan uw DSG automaat flushen bij Heuvelink Transmissies!

Flushen van uw DSG automaat

Alleen olie aftappen en verversen is niet genoeg, oude olie blijft dan rondzwerven in de versnellingsbak. De oude olie gaan zich mengen met de nieuwe, schone olie. Nieuwe olie bevat een reinigende werking en verplaatst daardoor de oude deeltjes naar plekken waar het voor problemen kan zorgen. Daarom verversen wij niet alleen de olie bij het flushen van uw DSG automaat, maar worden ook vreemde deeltjes opgevangen aan de hand van een speciaal filter, ook wel een sterk magneet, in de spoelmachine.

Wij werken uitsluitend met de meest moderne machines en zijn vakkundig met het flushen van uw automaatbak. Bij ons ontvangt u onderdelen van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast vinden wij klantgerichte service erg belangrijk. Om te laten zien wij dat wij garant staan voor onze kwaliteit, bieden wij u een garantie van 3 maanden voor reparaties en overige werkzaamheden. Op een complete revisie geven wij 12 maanden garantie.

 Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met op ons! Ook kunnen wij u vaak van tevoren, onder voorbehoud, een prijsindicatie geven. Contact opnemen met onze vakmannen kan door te bellen naar 0165-322182 of te mailen naar info@heuvelinktransmissies.nl. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen op onze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Automaatbak flushen

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring