HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

DSG automaat problemen

Ervaart uw DSG automaat problemen? Dan bent u bij Heuvelink Transmissies aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in handgeschakelde en automatische transmissies van personenauto’s en lichte bedrijfswagens van alle merken. Met de ervaring en kennis van onze vakmannen is het probleem aan uw versnellingsbak snel weer opgelost!

Werkwijze

Een DSG automaat is een automatische versnellingsbak, met meerdere koppelingen. Het kan voorkomen dat de versnellingsbak terugschakelt als u het gaspedaal intrapt of u hoort bijgeluiden uit de bak. Als u deze problemen aan uw DSG automaat ervaart, dan is het noodzaak dat u bij ons langskomt. Wij kunnen de bak voor u controleren en wanneer nodig repareren wij het onderdeel direct.

Allereerst gaan wij op zoek naar de oorzaak van de problemen en stellen we de juiste reparatietechniek vast. Vervolgens kunnen wij beginnen met het repareren van uw DSG automaat. Wij maken uitsluitend gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit en bieden de beste service. U ontvangt daarom ook 3 maanden garantie op reparaties, mits anders is overeengekomen. Het is belangrijk om na de reparatie van uw auto-onderdeel deze ook regelmatig te onderhouden. Zo worden DSG automaat problemen vroeg gesignaleerd en werkt uw transmissie een langere tijd naar behoren. Ook voor regelmatig onderhoud kunt u bij ons terecht.

Maak een afspraak!

Neem contact op en maak snel een afspraak met onze vakmannen om het probleem aan uw DSG automaat te verhelpen! Wij bieden deskundigheid en vakmanschap, daarnaast gaan wij te werk met veel enthousiasme. Neem contact met ons op dan gaan wij op korte termijn voor u aan de slag, zodat u snel weer zonder problemen de weg op kunt. Contact opnemen kan door te bellen naar 0165-322182 of te mailen naar info@heuvelinktransmissies.nl. Ook is het mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen. Wij gaan graag voor u aan de slag!

DSG automaat reparatie

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring