HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

DSG automaat reparatie

Heeft uw DSG automaatbak problemen? Het compleet vervangen van een automaatbak is ontzettend duur en in de meeste gevallen zelfs onnodig. Bespaar de hoge kosten van een nieuwe automaatbak en kom langs bij Heuvelink Transmissies voor reparatie van uw DSG automaat! Wij maken uitsluitend gebruik van onderdelen van originele kwaliteit en echte vakmensen. In onze werkplaats hebben wij een ruime voorraad onderdelen, waardoor u snel weer de weg op kunt! Voor service van A tot Z bent u bij ons aan het juiste adres.

De reparatie van uw DSG automaat

DSG staat voor ‘direct-shift gearbox’ en is een combinatie van een automatische en handgeschakelde versnellingsbak. Wat een DSG automaat zo interessant maakt, is dat er door het duale schakelsysteem ontzettend snel geschakeld kan worden. Hierdoor wordt er minder brandstof verbruikt en uitgestoten, waardoor de DSG automaatbak ook wel de ‘groene versnellingsbak’ wordt genoemd.

Als uw auto tijdens het schakelen gaat haperen, olie gaat lekken of een ander probleem aangeeft, kunt u uw DSG automaat naar Heuvelink Transmissies brengen voor het repareren ervan. Wanneer uw auto bij ons binnenkomt om uw automaatbak te repareren, zullen wij eerst alle onderdelen demonteren. Na het reinigen controleren we welke onderdelen nog naar behoren werken. De onderdelen die niet meer optimaal functioneren, zullen worden vervangen.

Uw DSG automaat laten controleren en repareren door Heuvelink Transmissies?

Als u kiest voor een DSG automaat reparatie door Heuvelink Transmissies, bent u verzekerd van een nauwkeurige werkwijze volgens een vast stappenplan: demonteren, reinigen, beoordelen, vernieuwen, herstellen en monteren. Zo zorgen wij ervoor dat u weer met een vertrouwd gevoel de weg op kan. Bent u geïnteresseerd in de DSG automaat reparatie door de specialisten van Heuvelink Transmissies? Bereik ons via de telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

DSG automaat reparatie

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring