HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

DSG automaat revisie

Hapert uw auto tijdens het automatisch schakelen? Begint de automaatbak olie te lekken? Bespaar de hoge kosten van een nieuwe automaatbak en kom langs bij Heuvelink Transmissies voor revisie van uw DSG automaat! Wij maken uitsluitend gebruik van onderdelen van originele kwaliteit en vakmensen met de juiste kennis. In onze werkplaats hebben wij een ruime voorraad onderdelen, waardoor u snel weer de weg op kunt!

Hoe gaat DSG automaat revisie in zijn werk?

DSG is een moderne techniek en staat voor ‘direct-shift gearbox’. Steeds meer auto’s rijden middels zo’n DSG automaatbak: een combinatie van een automatische en handgeschakelde versnellingsbak. Wat een DSG automaat zo interessant maakt, is dat er door het duale schakelsysteem ontzettend snel geschakeld kan worden. Hierdoor wordt er minder brandstof verbruikt en uitgestoten, waardoor de DSG automaatbak de koosnaam ‘groene versnellingsbak’ wel heeft verdiend!

Een nadeel is wel dat het een relatief nieuwe techniek is, waardoor er ook nog wel eens wat mis kan gaan. Als uw auto tijdens het schakelen gaat haperen, olie gaat lekken of een ander probleem aangeeft, kunt u uw auto naar Heuvelink Transmissies brengen voor een DSG automaat revisie. Wanneer uw auto bij ons binnenkomt om uw automaatbak te reviseren, zullen wij eerst alle onderdelen demonteren. Na het reinigen controleren we welke onderdelen nog naar behoren werken. De onderdelen die niet meer optimaal functioneren, zullen worden vervangen.

Uw DSG automaat laten controleren en repareren door Heuvelink Transmissies?

Als u kiest voor DSG automaat revisie bij Heuvelink Transmissies, bent u verzekerd van een nauwkeurige werkwijze volgens een vast stappenplan: demonteren, reinigen, beoordelen, vernieuwen, herstellen en monteren. Zo zorgen wij ervoor dat u weer met een vertrouwd gevoel de weg op kan.

Bent u geïnteresseerd in de DSG automaat revisie door de specialisten van Heuvelink Transmissies? Of zou u graag wat meer informatie willen of slechts een controle van uw automaatbak uit laten voeren? Ook dan kunt u contact met ons opnemen! Bereik ons via de telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

DSG automaat revisie

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring