HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

DSG automaat spoelen

Laat uw DSG automaat spoelen bij Heuvelink Transmissies. Tijdig spoelen van de versnellingsbak is belangrijk, omdat olie vaak vervuilt raakt. Door vervuiling van de olie kunnen problemen met de transmissie veroorzaakt worden. Dus wilt u dat u versnellingsbak langer mee gaat en wilt u meer rijcomfort? Laat dan uw automatische transmissie preventief spoelen!

DSG automaat spoelen bij Heuvelink Transmissies

Vaak wordt er gedacht dat alleen het verversen van olie genoeg is om uw auto op orde te houden. Wanneer u het alleen blijft verversen, blijven de oude resten olie zich mengen met de schone olie. Dit kan zorgen voor problemen die vaak opgelost kunnen worden door de DSG automaat te spoelen. De olie wordt dan niet alleen ververst, ook worden er vreemde deeltjes opgevangen in een speciaal filter in de spoelmachine. Is het probleem na het spoelen nog niet verholpen? Dan gaan wij graag voor u op zoek naar wat de oorzaak van het probleem wel is. Wanneer nodig repareren wij het onderdeel direct voor u!

Onze diensten

Bij Heuvelink Transmissies hebben wij jarenlange ervaring en zijn wij vakkundig met het spoelen van uw DSG automaat. Voor elk probleem hebben wij de juiste oplossing en gaan uitsluitend te werk met onderdelen van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij deskundigheid en de beste service. Dit kunnen wij u garanderen door 3 maanden garantie te bieden op onze reparaties. Wij gaan graag voor u aan de slag en dit doen wij met een dosis enthousiasme!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd naar onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen of geven u meer informatie! Contact opnemen kan door te bellen naar 0165-322182, te mailen naar info@heuvelinktransmissies.nl of vul ons contactformulier in op de website. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder!

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring