HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

DSG revisie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in handgeschakelde en automatische transmissies van personen auto’s en lichte bedrijfswagens van alle merken? Dan bent u bij Heuvelink Transmissies zeker aan het juiste adres, ook voor DSG revisie. Onze jarenlange ervaring, constante bijscholing, juiste diagnose apparatuur en goede service maakt ons de juiste partner voor uw transmissie problemen. Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit garagebedrijven, autodealers en autolease bedrijven maar ook de particulier is bij ons welkom.

Preventie

Wilt u graag dat er gekeken wordt naar uw Direct-Shift Gearbox (DSG), en eventueel hersteld wordt? Dat kunnen wij voor u doen. Wanneer u de DSG niet op zijn tijd laat checken kan dit nare gevolgen hebben. Het kan zijn dat u uiteindelijk grotere problemen met uw DSG ervaart en u staat voor de keuze van dure DSG reparaties. In vele gevallen zijn DSG reparaties te beperken door onze DSG revisie. Voorbeelden van preventie zijn tijdig uw DSG olie te verversen of de software te optimaliseren.

Het proces

 • Allereerst zullen wij de diagnose stellen.
 • Dan proberen wij de oorzaak van het defect te vinden.
 • Daarna repareren of reviseren wij met de juiste kennis.
 • Zo nodig voeren wij modificaties uit.
 • Als laatst wordt het koelsysteem gecontroleerd.

Op complete revisie geven wij 12 maanden garantie. Op reparaties en overige werkzaamheden 3 maanden garantie zoals aangeleverd mits anders is overeengekomen. In veel gevallen kunnen we u van tevoren onder voorbehoud een prijsindicatie geven. In sommige gevallen moeten we de transmissie eerst uit elkaar halen om de prijs te kunnen bepalen. Deze kosten zullen niet in rekening worden gebracht. De prijsopgave is geheel vrijblijvend.

Interesse

Heeft u interesse in de diensten van Heuvelink Transmissies wat betreft DSG revisie? Bent u op zoek naar meer informatie hierover of misschien heeft u wel een vraag? In alle gevallen kunt u contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen. Onze werknemers helpen u graag verder.

 

DSG revisie

Contact

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring