HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Easytronic versnellingsbak

Ervaart u problemen met uw easytronic versnellingsbak? Dan bent u bij Heuvelink Transmissies aan het juiste adres! Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en kennis over elke handgeschakelde of automatische transmissie van personenauto’s en lichte bedrijfswagens van alle merken. Maak een afspraak en dan gaan wij graag voor u aan de slag!

Een easytronic versnellingsbak

Het is niet gek dat er onderdelen van uw versnellingsbak verslijten, kapot gaan of opraken. De versnellingsbak in uw voertuig wordt namelijk intensief gebruikt. Een versnellingsbak is alleen een complex onderdeel, met name de easytronic versnellingsbak. De easytronic versnellingsbak is een semi-automatische versnellingsbak, ofwel het schakelen gaat automatisch. Hier is een speciaal circuit voor nodig, wat goed onderhouden moet worden. Bij Heuvelink Transmissies hebben wij de kennis over deze onderhoudsprocedure.

Problemen met uw versnellingsbak?

Het kan zijn dat bij een automatische versnellingsbak het schakelen stroever gaat, het schakelen duurt langer of er kunnen onderbrekingen optreden. Het kan zelfs zijn dat uw voertuig helemaal niet meer schakelt of u vreemde geluiden hoort. Dit zijn verschillende symptonen die op kunnen treden bij een defecte easytronic versnellingsbak. Laat dan een specialist uw automaat vervangen of repareren.

Het liefst wilt u deze problemen vermeiden, daarom is het belangrijk om aandacht te geven aan uw versnellingsbak. Ververs regelmatig de olie en laat de versnellingsbak ook spoelen bij Heuvelink Transmissies.

Contact

Twijfelt u over de werking van de versnellingsbak in uw voertuig? Dan is het verstandig om uw automaat te laten controleren door een ervaren vakman. Eventuele defecte onderdelen worden dan op tijd ontdekt en kunnen op tijd gerepareerd of vervangen worden. Zo weet u zeker dat u veilig de weg op gaat!

Bij Heuvelink Transmissies zijn er verschillende specialisten werkzaam die alles weten over een easytronic versnellingsbak! Zij beantwoorden graag al uw vragen of geven u graag meer informatie! Benieuwd wat het repareren of vervangen gaat kosten? Neem contact met ons op! Bel naar 0165-322182 of mail naar info@heuvelinktransmissies.nl.

DSG automaat revisie

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring