HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Koppeling vervangen

Zijn sommige onderdelen van uw versnellingsbak versleten? En wilt u geen nieuwe aanschaffen? Laat deze dan nakijken door Heuvelink Transmissies. Door onze jarenlange ervaring, constante bijscholing, juiste diagnose apparatuur en goede service zijn wij de juiste partner voor uw transmissie problemen. Wij vervangen uw koppeling zonder problemen zodat u weer veilig de weg op kan!

Heuvelink transmissies repareert, reviseert en onderhoudt zowel automatische als handgeschakelde versnellingsbakken. Revisie en reparatie van een versnellingsbak vereist vakmanschap. Wij beschikken over een team met jarenlange ervaring op dit gebied. Daarom zijn wij het vertrouwde adres voor het vervangen van uw koppeling. In onze moderne werkplaats staan onze medewerkers altijd klaar om zowel particulieren als bedrijven weer op weg te helpen.

Automatisch en handgeschakeld

Koppeling vervangenHeuvelink Transmissies voert reparaties uit van zowel automatische als handgeschakelde transmissies. Onder koppelingen vervangen verstaan wij:

 • Uitbouwen
 • Demonteren
 • Controleren
 • Repareren
 • Monteren
 • Inbouwen

Als eerst wordt er een diagnose gesteld om de oorzaak van het defect te vinden, daarna wordt de koppeling vervangen met de juiste expertise. Daarnaast wordt bij koppelingen vervangen ook het koelsysteem nagekeken.

Lage kosten

Wij garanderen u lage kosten. Door onze kennis en ervaring zijn wij namelijk in staat om op een efficiënte wijze uw koppeling te vervangen. Door onze grote voorraad aan onderdelen voorkomen wij lange stilstand voor uw auto.  Op een groot deel van onze onderdelen bieden wij u ook garantie.

Contact

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit garagebedrijven, autodealers en auto lease bedrijven maar ook de particulier is welkom! Daarnaast bent u voor onderhoud en APK van uw voertuig bij ons aan het juiste adres. Wij hechten hoge waarde aan kwaliteit en service.

Bent u geïnteresseerd in een afspraak of meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Heuvelink Transmissies staat graag voor u klaar. Wij altijd een passende oplossing. Of het nu gaat om uw koppeling vervangen of andere problemen, wij zijn u graag van dienst.

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring