HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Multitronic automaat reviseren

Een multitronic automaat reviseren is één van de specialiteiten van de vakmannen van Heuvelink Transmissies. Wij voeren reparaties en revisies van automatische en handgeschakelde versnellingsbakken uit. Onze jarenlange ervaring, constante bijscholing, juiste apparatuur en goede service maakt ons de juiste partner voor u!

Het reviseren van uw multitronic automaat

Het reviseren van uw versnellingsbak is een stuk goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe onderdelen. Bij een revisie worden namelijk onderdelen hergebruikt, daarom is het ook nog eens een duurzame werkwijze.

Ervaart u problemen met uw multitronic automaat, bijvoorbeeld dat het schakelen niet vlekkeloos gaat of dat uw auto überhaupt niet start? Dan is het verstandig om uw auto bij Heuvelink Transmissies te brengen. Wij gaan vakkundig te werk en werken te allen tijde met onderdelen van de beste kwaliteit. Om u te verzekeren van die kwaliteit bieden wij u 12 maanden garantie bij een complete revisie.

Hoe gaan wij te werk?

Bij het reviseren van uw multitronic automaat gaan wij eerst op zoek naar de oorzaak van het probleem. Zo kunnen wij precies bepalen op welke manier wij het probleem op kunnen lossen. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag! Het auto-onderdeel, welke het probleem veroorzaakt, wordt uit elkaar gehaald. Het onderdeel wordt opgeknapt of wanneer het versleten is vervangen we deze door een gereviseerd onderdeel. Ook worden de afzonderlijke delen grondig schoongemaakt.

Contact

Nadat we het probleem in kaart hebben kunnen wij u, onder voorbehoud, een prijsindicatie geven, zo komt u niet voor verassingen te staan. Ook kunnen wij u voorzien van een deskundig advies. Kies voor de beste service van Heuvelink Transmissies en laat uw multitronic automaat reviseren op korte termijn. Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Ook is het mogelijk om te bellen naar 0165-322182 of te mailen naar info@hevelinktransmissies.nl.

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring