HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Multitronic automaat revisie

Bij Heuvelink Transmissies bent u aan het juiste adres voor een multitronic automaat revisie. Een revisie is voordeliger en ook nog eens duurzaam. Dus laat onze ervaren vakmannen de revisie voor u uitvoeren. Maak snel een afspraak!

Een multitronic automaat

De multitronic automaat, is een opvolger van de tiptronic. Dit type versnellingsbak is een CVT, continu variabele transmissie, die gunstiger is in brandstofverbruik en een hoger comfort heeft. Ook bij deze versnellingsbak kunnen problemen optreden, bijvoorbeeld dat de auto niet start of dat het schakelen niet vlekkeloos gaat. Ervaart u een probleem met uw multitronic automaat, dan helpen wij u bij Heuvelink Transmissies graag verder. Wij verhelpen het probleem graag aan de hand van multitronic automaat revisie. Hierbij wordt een bepaald auto-onderdeel opgeknapt of vervangen door een gereviseerd onderdeel.

De werkwijze van een multitronic automaat revisie

Allereerst is het van belang dat we de oorzaak van het probleem weten. Dan weten wij precies wat er mis is en hoe we dit het beste kunnen oplossen. Onze vakmannen hebben voor elk probleem de juiste oplossing. Wanneer ze de oorzaak weten, kunnen ze aan de slag met de revisie. Het auto-onderdeel wordt uit elkaar gehaald en de omliggende onderdelen worden grondig gereinigd. Wanneer het auto-onderdeel versleten is dan zal deze vervangen moeten worden. Het uit elkaar gehaalde onderdeel wordt weer in elkaar gezet. Het is weer als nieuw en kan nog jaren mee.

Contact

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Zo kunnen wij u 12 maanden garantie bieden op een complete revisie. Geïnteresseerd in onze diensten rondom multitronic automaat revisie? Neem contact met ons op door te bellen naar 0165-322182 of te mailen naar info@heuvelinktransmissies.nl. Ook voor vragen of meer informatie over onze werkzaamheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder!

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring