HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Powershift versnellingsbak revisie

Heeft u problemen met uw powershift versnellingsbak? Een powershift versnellingsbak revisie is wellicht de geschikte oplossing. Zo worden uw problemen op een duurzame en voordelige werkwijze opgelost. Bij een revisie wordt namelijk bestaande onderdelen hergebruikt, dat is goed voor het milieu en ook nog eens goed voor uw eigen portemonnee!

Reparatie of revisie van uw powershift versnellingsbak

Als u problemen heeft met de werking van bepaalde onderdelen in uw auto, heeft u de keuze uit een reparatie of een revisie. Bij een reparatie wordt als het ware het onderdeel wat niet optimaal werkt vervangen. Bij een revisie wordt daarentegen niet alleen naar het defecte onderdeel gekeken, maar ook naar de afzonderlijke delen. Alle onderdelen worden gecontroleerd op werking, slijtage en schade. Kunnen onderdelen in de toekomst defect gaan? Dan worden deze ook gerepareerd. Uw product ziet er weer als nieuw uit en gaat nog jaren mee, na een powershift versnellingsbak revisie.

Over Heuvelink Transmissies

Een powershift versnellingsbak revisie is nog maar een klein deel van onze diensten. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in reparatie en revisie van automatische en handgeschakelde versnellingsbakken van personenauto’s en lichte bedrijfswagens van alle merken. De vakmannen die werkzaam zijn bij ons beschikken over jarenlange ervaring, over de juiste kennis en gaan elke keer met een dosis enthousiasme te werk.

Zij weten hoe ze elk probleem vakkundig op moeten lossen. Zo kunt u snel weer zonder problemen de weg op en weer genieten van optimaal rijcomfort. Wij zijn de geschikte partner voor garagebedrijven, autodealers en autoleasebedrijven, maar particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom.

Neem contact met ons op!

Ervaart u problemen aan uw powershift versnellingsbak? Wij helpen u graag met het reviseren van uw powershift versnellingsbak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Twijfel niet en neem contact met ons op! De vakmannen van Heuvelink Transmissies staan te allen tijde voor u klaar!

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring