HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Renault PK6S364/PK6 376 / Code: PK6

Merk: Renault
Type: Renault PK6S364/PK6 376
Code: PK6
Staat: Revisie

Wij zijn zeer gemakkelijk te bereiken voor heel Brabant, Zeeland, Zuid Holland en België. Heuvelink Transmissies is gespecialiseerd in handgeschakelde en automatische transmissies van personen auto’s en lichte bedrijfswagens van alle merken.

Onze jarenlange ervaring, constante bijscholing, juiste diagnose apparatuur en goede service maakt ons de juiste partner voor uw transmissie problemen.

Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit garagebedrijven, autodealers en autolease bedrijven maar ook de particulier is bij ons welkom. Tevens kunnen wij het onderhoud en APK voor uw voertuig verzorgen.

U kunt bij ons terecht voor reparatie of revisie van uw handgeschakelde of automatische transmissies, differentiëlen en stuurbekrachtigingen

Belangrijke punten.

  • diagnose stellen.
  • het vinden van de oorzaak van het defect.
  • repareren of reviseren met de juiste kennis.
  • zo nodig modificaties uitvoeren.
  • koelsysteem controleren.

Op complete revisie geven wij 12 maanden garantie. Op reparaties en overige werkzaamheden 3 maanden garantie zoals aangeleverd mits anders is overeengekomen.

in veel gevallen kunnen we u van tevoren onder voorbehoud een prijsindicatie geven. In sommige gevallen moeten we de transmissie eerst uit elkaar halen om de prijs te kunnen bepalen. Deze kosten zullen niet in rekening worden gebracht. De prijsopgave is geheel vrijblijvend.

Contact:

Revisie afdeling

contact personen:
Mingus Heuvelink en Melvin Broos

Tel: 0165-322182

Onderhoud & reparaties

contact persoon:
Kees Broos

Tel: 0165-322847