HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Ruil versnellingsbak

Ga voor uw ruil versnellingsbak naar Heuvelink Werkt uw versnellingsbak niet meer naar behoren? Als uw handgeschakelde of automatische versnellingsbak niet meer goed werkt, kunt u bij Heuvelink Transmissies terecht. Heuvelink Transmissies is gespecialiseerd in revisie, reparatie en ruil van een versnellingsbak. U kunt uw ruil versnellingsbak bij ons omruilen of laten repareren/reviseren voor een zeer goed exemplaar. Het team van Heuvelink Transmissies beschikt over:

 • Jarenlange ervaring
 • Regelmatige bijscholing
 • Juiste diagnose apparatuur
 • Vakkundige kennis

Daarnaast streven wij zo laag mogelijke kosten en optimale kwaliteit na. Een betere partner bestaat er niet.

Hoogwaardige kwaliteit bij Heuvelink Transmissies

Wilt u uw versnellingsbak ruilen voor een andere of laten repareren? Dan bent u bij Heuvelink Transmissies aan het juiste adres. Bij Heuvelink Transmissies wordt er veel waarde gehecht aan de kwaliteit van een versnellingsbak. Wanneer u uw ruil versnellingsbak bij ons wilt ruilen, bent u dus verzekerd van zeer goede kwaliteit. Naast het ruilen van een versnellingsbak kunt u bij ons ook terecht voor reparatie en revisie. Of het nu een jonge gebruikte of een gereviseerde bak betreft, we staan voor de kwaliteit van het product en geven er 12 maanden garantie op. Bij een versnellingsbak revisie wordt de versnellingsbak volledig uit elkaar gehaald en gereinigd. Vervolgens wordt deze beoordeeld op schade en slijtage. Alle onderdelen die aan vervanging toe zijn worden vervangen.

Overige diensten van Heuvelink Transmissies

Heuvelink Transmissies is gevestigd in Standdaarbuiten en is bereikbaar voor heel Brabant, Zeeland, Zuid Holland en België. Ruil nu uw versnellingsbak bij Heuvelink Transmissies. Wij zijn een bedrijf waar veel kennis en ervaring in gebundeld is. Goed onderhoud en APK keuringen voorkomen veel problemen, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Bij Heuvelink Transmissie bent u verzekerd van een korte doorlooptijd zodat uw auto weer snel beschikbaar is. Wilt u het zelf ervaren? Neem dan contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in de ruil van uw versnellingsbak via Heuvelink Transmissies? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op en wij kijken samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring