HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

S-tronic versnellingsbak revisie

De S-tronic versnellingsbak wordt gebruik door Audi. De S-tronic is gelijk aan de DSG-versnellingsbak, DSG staat voor Direct Shift Gearbox. Het is een type versnellingsbak die 2 koppelingen heeft waardoor het voertuig super snel schakelt. Heeft u klachten en/of problemen met uw S-tronic transmissie? Neem dan contact met ons op, een S-tronic versnellingsbak revisie is mogelijk de geschikte oplossing!

Wat is een revisie?

Bij een revisie van de S-tronic versnellingsbak van uw voertuig worden de onderdelen in uw versnellingsbak grondig gecontroleerd. Bij het reviseren van onderdelen wordt bestaande onderdelen hergebruikt. Dat betekent dat dit een duurzame oplossing is. Hergebruik van onderdelen is goed voor het milieu, daarnaast is het voordelig voor uw eigen portemonnee. U kunt zich voorstellen dat hergebruiken van onderdelen een stuk goedkoper is dan het volledig vervangen van de onderdelen. Daarnaast heeft een revisie als voordeel dat er niet alleen naar de defecte onderdelen wordt gekeken, maar ook naar de afzonderlijke onderdelen. Die worden eventueel gerepareerd, wanneer blijkt dat ze op langer termijn problemen gaan veroorzaken.

Over ons

Heuvelink Transmissies voeren al jarenlang reparaties en revisies uit voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Onze vakmannen hebben kennis over alle merken, ook over de S-tronic versnellingsbak van Audi. U bent bij ons aan het juiste adres voor een S-tronic versnellingsbak revisie. Wij zijn de juiste partner voor zowel zakelijke als particuliere klanten, omdat wij beschikken over constante bijscholing, de juiste diagnose apparatuur en de beste service! Niets is zo vervelend als een kapotte versnellingsbak. Dankzij onze uitgebreide voorraad aan versnellingsbakken kunnen wij snel het probleem voor u oplossen.

Heeft u een kapotte versnellingsbak en is een revisie aan uw S-tronic versnellingsbak nodig? Maak dan snel een afspraak met ons. Wij garanderen u dat u binnen de kortste keren weer kunt genieten van een rijdende wagen! Bel ons naar 0165-322182 of mail ons naar info@heuvelinktransmissies.nl

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring