HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Selespeed versnellingsbak revisie

Een selespeed is een type automaat van Alfa Romeo. De automaat heeft niet alleen een automatische modus, maar kan ook handmatig bediend worden. Heeft u problemen met uw automaat? Laat dan een selespeed versnellingsbak revisie uitvoeren door de vakmannen van Heuvelink Transmissies.

De voordelen van een revisie

Bij een revisie wordt er gebruik gemaakt van bestaande onderdelen, die worden als het ware hergebruikt. Reviseren brengt dan ook verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste is het een stuk goedkoper. Alle onderdelen worden namelijk gecontroleerd op werking, slijtage en schade en worden zo nodig gerepareerd, dat is een stuk voordeliger dan het laten vervangen van uw volledige versnellingsbak.

Ten tweede is het reviseren van uw selespeed versnellingsbak duurzaam. Er worden bestaande onderdelen hergebruikt. Wanneer de onderdelen niet goed werken worden ze gerepareerd en zo zijn ze na de revisie weer zo goed als nieuw. U draagt dus ook nog eens bij aan het milieu!

Daarnaast blijft u onderdeel perfect passen, want uw originele ˜selespeed versnellingsbak wordt bij een revisie niet volledig vervangen. De originele past vaak het beste in uw auto, dus waarom zou u deze volledig laten vervangen? Kies voor het reviseren van uw selespeed versnellingsbak!

Vragen over een selespeed versnellingsbak revisie?

Laat dus op een duurzaam en voordelige werkwijze uw problemen oplossen en kies voor een selespeed versnellingsbak revisie! Voor het reviseren van onderdelen is er kennis en deskundigheid nodig. Wij, bij Heuvelink Transmissies, hebben jarenlange ervaring om vakkundig een revisie uit te voeren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het laten reviseren van uw automaat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder! Contact opnemen kan door te bellen naar 0165-322182 of te mailen naar info@heuvelinktransmissies.nl. Het is ook mogelijk op ons contactformulier in te vullen, dan nemen wij contact met u op!

Automaatbak spoelen

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring