HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Semi automaat revisie

Een semi automaat is een versnellingsbak die halfautomatisch is. Het schakelen wordt door elektronische sensoren, op bevel van de bestuurder, geregeld. Een semi automaat revisie is wellicht nodig bij het verhelpen van problemen aan de versnellingsbak. Bij het reviseren worden onderdelen opnieuw gebruikt, als deze na bewerking nog probleemloos functioneren. Een voordelige en duurzame werkwijze!

Revisie van uw semi automaat

Wanneer het probleem van uw automatische transmissie achterhaald is, kunnen de vakmannen precies bepalen hoe ze te werk gaan. Bij het reviseren van uw automaat wordt het onderdeel helemaal uit elkaar gehaald om er zeker van te zijn dat het goed gereinigd wordt. Wij hebben het beste apparatuur om dit vakkundig te kunnen doen. Na een goede reiniging kunnen de onderdelen vaak opnieuw gebruikt worden. Alleen wanneer de onderdelen versleten zijn en niet meer optimaal functioneren, worden ze vernieuwd. Daarnaast worden ook de afzonderlijke onderdelen goed nagekeken. Na de revisie van uw semi automaat kunt u weer optimaal genieten van uw rijcomfort!

De vakmannen van Heuvelink kunnen u van tevoren, onder voorbehoud, een prijsindicatie geven. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, zo weet u precies waar u aan toe bent. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u verzekeren van een nauwkeurige semi automaat revisie. Daarom bieden wij u een garantie ter hoogte van 12 maanden aan, voor een volledige revisie. U ontvangt bij ons de beste service voor zeer scherpe prijzen!

Neem contact met ons op!

Wij voeren een revisie graag voor u uit! Wilt u snel weer zonder problemen de weg op kunnen? Neem contact op en maak een afspraak met ons. Voor vragen en/of meer informatie kunt u ook vrijblijvend contact opnemen. Bel naar 0165-322182, mail naar info@heuvelinktransmissies.nl of vul het contactformulier in op onze website. Wij lossen graag de problemen met uw versnellingsbak op!

Automaatbak flushen

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring