HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Versnellingsbak spoelen

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in handgeschakelde en automatische transmissies van personen auto’s en lichte bedrijfswagens van alle merken, bent u bij Heuvelink Transmissies zeker aan het juiste adres. Ook voor versnellingsbak spoelen! Onze jarenlange ervaring, constante bijscholing, juiste diagnose apparatuur en goede service maakt ons de juiste partner voor uw transmissie problemen. Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit garagebedrijven, autodealers en autolease bedrijven maar ook verwelkomen wij particulieren.

Preventie

Wanneer u uw olie normaal laat verversen wordt er maar ongeveer 60% van de olie vervangen. Dit komt door de opbouw van de versnellingsbak. Tijdens het verversen blijft er oude olie achter in onder andere de koppelomvormer en het hydraulische kleppenhuis. Met behulp van de versnellingsbak spoelen wordt er ongeveer 90% van de oude olie vervangen. U ziet al aan de cijfers dat dit een goede optie is. Vooral om te voorkomen dat straks al uw olie vuil is en grotere problemen opdoen

Het proces

 •  Allereerst zullen wij de automaat op de juiste temperatuur brengen en de automaat aansluiten op de spoelmachine.
 • Hierna wordt er een speciaal reinigingsmiddel toegevoegd aan de huidige olie. Dit zorgt ervoor dat zoveel mogelijk vervuiling in de automaatbak verwijderd wordt.
 • Na deze toevoeging zal de spoelmachine zijn werk doen en de versnellingsbak spoelen.
 • Na de reiniging wordt de oude olie vakkundig vervangen door hoogwaardige automaatolie.

Op complete revisie geven wij 12 maanden garantie. Op reparaties en overige werkzaamheden 3 maanden garantie zoals aangeleverd mits anders is overeengekomen. In veel gevallen kunnen we u van tevoren onder voorbehoud een prijsindicatie geven. In sommige gevallen moeten we de transmissie eerst uit elkaar halen om de prijs te kunnen bepalen. Deze kosten zullen niet in rekening worden gebracht. De prijsopgave is geheel vrijblijvend.

 Interesse

Heeft u interesse in de diensten van Heuvelink Transmissies wat betreft versnellingsbak spoelen? Bent u op zoek naar meer informatie hierover of misschien heeft u wel een vraag? In alle gevallen kunt u contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen. Onze werknemers helpen u graag verder.

 

Versnellingsbak spoelen

Contact

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring