HEUVELINK TRANSMISSIES
Nijverheidsweg 1B 4731 CZ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Revisie versnellingsbak

Revisie versnellingsbak HeuvelinkHeeft u een bedrijf nodig voor revisie van uw versnellingsbak? Dan is Heuvelink Transmissies een zeer goede keuze. Heuvelink Transmissies is een specialist in revisie en reparatie van versnellingsbakken. Dankzij de jarenlange ervaring van ons team weten wij alles op het gebied van revisie. Bij ons staan service, kwaliteit en een korte doorlooptijd hoog in het vaandel. Dankzij onze regelmatige bijscholing weten onze specialisten de beste oplossingen voor iedere revisie. Revisie van een versnellingsbak is immers specialisten werk. Al jarenlang zijn wij thuis in revisie versnellingsbak. Daarnaast beschikken we over een ruime voorraad onderdelen zodat wij u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn.

Wat is revisie van een versnellingsbak?

Revisie van een versnellingsbak betekend het:

 • Nakijken
 • Reinigen
 • Verbeteren
 • Vervangen

Van bestaande onderdelen. Hiermee bespaart u hoge kosten van het vervangen en brengen wij uw versnellingsbak weer terug in oude staat.

Leveren, repareren en reviseren

Heuvelink transmissie levert, repareert en reviseert versnellingsbakken. Of het nu gaat om revisie van een oude of een nieuwe versnellingsbak, Heuvelink Transmissies staat voor de kwaliteit en geeft daar garantie op. Wij beschikken over diverse onderdelen op voorraad zodat de revisie versnellingsbak snel uitgevoerd kan worden. Na het stellen van de diagnose en het vinden van de oorzaak van het defect kan de revisie van uw versnellingsbak uitgevoerd worden. Bij een versnellingsbak revisie wordt de versnellingsbak volledig uit elkaar gehaald en gereinigd. Vervolgens wordt deze beoordeeld op schade en slijtage. Vervolgens worden alle delen vervangen die aan vervanging toe zijn, uw versnellingsbak zal weer zo goed als nieuw zijn.

Maatwerk

Heuvelink Transmissies ziet elke opdracht als maatwerk. Onze jarenlange ervaring, juiste diagnose apparatuur, constante bijscholing en goede service maakt ons de juiste partner voor revisie van uw versnellingsbak. Heuvelink Transmissies staat klaar voor zowel bedrijven als particulieren. Tevens kunnen wij het onderhoud en APK voor uw voertuig verzorgen. Bij onze medewerkers kunt u ook gerust terecht voor advies en informatie over revisie van een versnellingsbak. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u interesse in revisie van uw versnellingsbak door Heuvelink Transmissies? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op en wij kijken samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring