HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Transmissie revisie specialist

Transmissie revisie specialist

Is uw automatische of handgeschakelde versnellingsbak kapot? Wij bieden u dé transmissie revisie specialist aan. Met onze jarenlange ervaring vertegenwoordigen wij, als transmissie revisie specialist, een niet onbelangrijke positie op het gebied van transmissie revisie. Heuvelink Transmissie staat dagelijks ten dienst van garagebedrijven, autodealers en auto lease bedrijven en particulieren. Voor iedere klant en ieder probleem bieden wij een vakkundige oplossing. Daarbij staat Heuvelink Transmissies garant voor een goede kwaliteit/prijs verhouding. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als transmissie revisie specialist stellen wij graag de juiste diagnose.

Revisieproces

Het gehele revisieproces voeren wij als transmissie revisie specialist in eigen beheer uit. Daarbij zijn de volgende punten belangrijk:

 • Het stellen van een diagnose;
 • Het vinden van de oorzaak van het defect;
 • Reviseren met de juiste kennis;
 • Zo nodig modificaties uitvoeren;
 • Het koelsysteem controleren;

Met onze grote voorraad aan diverse merken kan de transmissie revisie specialist u altijd van dienst zijn. Tijdens een diagnose kunnen wij precies aangeven hoelang het reviseren gaat duren en een prijsindicatie geven. In sommige gevallen moeten we de transmissie eerst uit elkaar halen om de prijs te kunnen bepalen. Deze kosten zullen niet in rekening worden gebracht. De prijsopgave is geheel vrijblijvend.

Kwaliteit

De kwaliteit van een transmissie hangt af van verschillende factoren. Hoe is de auto bereden? Hoeveel kilometers heeft de auto al gereden? Na verloop van tijd is revisie zeker geen overbodige luxe. Wilt u weten of uw transmissie aan revisie toe is? Neem contact op met Heuvelink Transmissies.

Vraag nu een offerte aan bij de transmissie revisie specialist

Hebt u interesse in een afspraak met de echte transmissie revisie specialist? Neem dan gerust contact met ons op. Met een schat aan ervaring, kennis en vakmanschap staan wij als transmissie revisie specialist graag voor u klaar. Ons team bestaat uit goede transmissie revisie specialisten die bereid zijn om geheel vrijblijvend advies te geven. Bij Heuvelink Transmissies, kunt u altijd terecht voor al uw vragen betreft transmissies.

Contact

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring