HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Versnellingsbak reparatie

Versnellingsbak reparatie Heuvelink transmissiesHeeft u last van een kapotte versnellingsbak? Durft u niet verder te rijden? Geen paniek! Als u een kapotte versnellingsbak heeft, zijn wij u graag van dienst. Versnellingsbak reparatie is specialistenwerk wat door Heuvelink Transmissies uitgevoerd kan worden. Heuvelink Transmissies is specialist in automatische en handgeschakelde transmissies van lichte bedrijfswagens en auto’s. Voor uw versnellingsbak reparatie moet u dan ook zeker hier zijn. Heuvelink is de aangewezen specialist voor uw versnellingsbak reparatie, of het nu gaat om een Audi of een Renault, onze vakkundige monteurs hebben ervaring met diverse merken.

 

Automatisch en handgeschakeld

Heuvelink Transmissies voert reparaties uit van zowel automatische als handgeschakelde transmissies. Onder versnellingsbak reparatie verstaan wij:

 • Uitbouwen
 • Demonteren
 • Controleren
 • Repareren
 • Monteren
 • Inbouwen

Er wordt eerst een diagnose gesteld om de oorzaak van het defect te vinden, daarna wordt de versnellingsbak reparatie uitgevoerd met de juiste expertise. Bij een versnellingsbak reparatie wordt ook het koelsysteem nagekeken.

 

Lage kosten

Heuvelink Transmissies garandeert u lage kosten. Door onze kennis en ervaring zijn wij namelijk in staat om op een efficiënte wijze uw versnellingsbak te repareren. Door onze voorraad onderdelen beperken wij de stilstand van uw auto. Op de meeste onderdelen bieden wij garantie.

 

Klantenkring

De klantenkring van Heuvelink Transmissies, dé versnellingsbak specialist, bestaat voornamelijk uit garagebedrijven, autodealers en auto lease bedrijven, maar ook de particulier is welkom bij de versnellingsbak specialist. Daarnaast bent u voor onderhoud en APK van uw voertuig bij ons aan het juiste adres. Heuvelink Transmissies hecht hoge waarde aan kwaliteit en service. Is uw versnellingsbak op voorraad? Dan kunt u door een snelle inbouw direct weer vertrouwd de weg op.

 

Waarom Heuvelink?

Wanneer u kiest voor versnellingsbak reparatie door Heuvelink bent u verzekerd van goede service, ervaring en gebruik van de juiste apparatuur. Wij investeren continu in bijscholing en nieuwe technieken om versnellingsbak reparatie zeer nauwkeurig uit te kunnen voeren. Voordat wij uw auto weer terug geven zullen we deze testen, zo kunt u weer veilig de weg op.

Contact

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring