HEUVELINK TRANSMISSIES
Nijverheidsweg 1B 4731 CZ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Vliegwielen vervangen

Wordt het tijd dat uw vliegwielen worden vervangen? Durft u niet verder te rijden? Geen paniek! Wij zijn w u graag van dienst. Versnellingsbak reparatie is specialistenwerk wat door Heuvelink Transmissies uitgevoerd kan worden. Heuvelink Transmissies is specialist in automatische en handgeschakelde transmissies van lichte bedrijfswagens en auto’s. Voor uw vliegwielen vervangen moet u dan ook zeker hier zijn. Heuvelink is de aangewezen specialist hiervoor, het nu gaat om een Audi, Renault of andere merken, onze vakkundige monteurs hebben ervaring met diverse merken.

De koppeling vormt samen met het vliegwiel de verbinding tussen de motor en de versnellingsbak. De koppeling werkt door middel van wrijving tussen de koppelingsplaten en het vliegwiel. Via de koppeling wordt de kracht van de motor overgebracht naar de versnellingsbak en vervolgens op de wielen. Een vliegwiel zorgt ervoor dat de motor gelijkmatig draait.

Wanneer moeten uw vliegwielen vervangen worden?

Vliegwielen vervangenHet vliegwiel is normaliter een metalen schijf uit één geheel. Bij de meeste modernere dieselmotoren en bij steeds meer benzine motoren, bestaat het vliegwiel echter uit meerdere delen. We spreken dan van een 2-massavliegwiel of 2-delig vliegwiel. Het gebruik van de auto heeft invloed op de slijtage. Auto’s of bussen waar vaak een aanhanger achter hangt zullen sneller een koppeling verslijten. Hetzelfde geldt voor de vliegwielen, deze moeten dan vervangen worden. Wordt de auto zwaarder belast, dan heeft u eerder kans op klachten.

Diensten

De versnellingsbak specialist repareert, reviseert en onderhoudt zowel automatische als handgeschakelde versnellingsbakken. Revisie en reparatie van een versnellingsbak vereist vakmanschap. Wij beschikken over een team met jarenlange ervaring op dit gebied. Daarom is Heuvelink Transmissies het vertrouwde adres voor de reparatie en revisie van versnellingsbakken. In onze moderne werkplaats staan onze medewerkers altijd klaar om zowel particulieren als bedrijven weer op weg te helpen.

Contact

De versnellingsbak specialist garandeert u lage kosten. Door onze kennis en ervaring zijn wij namelijk in staat om op een efficiënte wijze uw vliegwielen te vervangen. Is uw auto toe aan nieuwe vliegwielen of zou u graag nog wat meer informatie willen? Aarzel dan niet en neem nu contact op met Heuvelink Transmissies. Dan kijken wij samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Uw naam (*)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring