HEUVELINK TRANSMISSIES
Blauwe Hoefweg 4 4731 DJ Oudenbosch0165 – 322182info@heuvelinktransmissies.nl

Versnellingsbak revisie

Versnellingsbak revisie Heuvelink TransmissiesHebt u een wat oudere auto? Staan er al veel kilometers op de teller? Werkt de versnellingsbak niet altijd goed? Dan is het niet onverstandig om uw versnellingsbak na te laten kijken bij Heuvelink Transmissies. Wij controleren en kijken of versnellingsbak revisie noodzakelijk of hoofdzakelijk is. Met de dienst kunnen wij revisie verzorgen voor zowel handgeschakelde als automatische versnellingsbakken. Heuvelink Transmissies is de specialist op het gebied van versnellingsbak revisie. Door onze vakkundige kennis bent u verzekerd van een succesvol eindresultaat. Op complete versnellingsbak revisie geven wij 12 maanden garantie. Heuvelink Transmissies kan de reparatie op alle type auto’s en bedrijfswagens beoefenen.

 

Procedure

Als u uw versnellingsbak revisie door ons laat uitvoeren, gaan wij eerst een diagnose stellen. Het is namelijk niet altijd noodzakelijk om de hele versnellingsbak te reviseren. Met behulp van de juiste diagnose apparatuur bekijken wij welke onderdelen van de versnellingsbak aan revisie toe zijn. Daarnaast wordt er een offerte opgesteld. In veel gevallen kunnen wij u van tevoren onder voorbehoud een prijsindicatie geven. In sommige gevallen moeten we de transmissie eerst uit elkaar halen om de prijs te kunnen bepalen.

 

Versnellingsbak revisie

Als u de offerte heeft goedgekeurd kunnen we beginnen met het demonteren en reinigen van de versnellingsbak voor de revisie. Daarnaast kijken we tijdens versnellingsbak revisie hoe het komt dat de onderdelen kapot zijn gegaan. Zo kan worden voorkomen dat dit nog een keer gebeurt. Daarna worden de onderdelen gerepareerd of, indien nodig, vervangen.

 

Waarom versnellingsbak revisie?

 • Kosten besparend
 • Veilig op weg
 • Jarenlang auto plezier
 • Kwaliteit
 • Betrouwbaarheid

Waarom Heuvelink?

Wanneer u kiest voor  Heuvelink bent u verzekerd van goede service, ervaring en gebruik van de juiste apparatuur. Wij investeren continu in bijscholing en nieuwe technieken om de reparatie zeer nauwkeurig uit te kunnen voeren. Voordat wij uw auto weer terug geven zullen we deze testen, zo kunt u weer veilig de weg op.

Contact

  Uw naam (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Uw kenteken (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring